Leczo balatońskie

Leczo balatońskie

Abel Leczo balatońskie. Produkt głęboko mrożony

Leczo to potrawa o węgierskim rodowodzie, która zachwyca prostotą i intensywnym smakiem. Podstawą są soczysta papryka, aromatyczna cebula oraz dojrzałe pomidory, które tworzą doskonałą bazę. Dodatek wędliny sprawia, że danie jest nie tylko wyjątkowo smaczne, ale także pożywne i sycące. Idealne na ciepły posiłek, który szybko zaspokoi głód i dostarczy energii.

Leczo Abel to także wygoda — gotowy produkt pozwala cieszyć się autentycznym smakiem tradycji bez konieczności długiego przygotowywania. Doskonałe dla osób ceniących sobie jakość, smak i praktyczność w codziennym gotowaniu.

Rodzaj opakowań Rodzaj opakowań

Rodzaj opakowań

Pojemnik

Waga netto Waga netto

Waga netto

350 g

Papryka, cebula, kiełbasa, boczek wędzony wieprzowy, smalec wieprzowy, koncentrat pomidorowy,  mąka pszenna, sól,  papryka w proszku, pieprz czarny.

Wartość odżywcza produktów 100 g
Wartość energetyczna 314 kJ / 74 kcal
Tłuszcz 4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6  g
Węglowodany 7,6 g
w tym cukry 0,7 g
Białko 2,7 g
Sól 0,92 g

Sposób przygotowania: zawartość opakowania przełożyć do garnka. 
Zagotować od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.

© 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja: Tworzenie stron internetowych - Jellinek Tworzenie stron internetowych - Jellinek