Gulasz wołowy

Gulasz wołowy

Abel Gulasz wołowy. Produkt głęboko mrożony

Węgierskie potrawy na polskim stole? Czemu nie! Przenikanie kultur znalazło wyraz także w jadłospisach obu narodów. Węgrzy z coraz większym upodobaniem jadają nasze flaki, a węgierskie gulasze od lat zadomowione są w polskich domach, barach i restauracjach.

Gulasz wołowy ABEL to gotowe danie, które łączy w sobie bogactwo smaków i aromatów, charakterystycznych dla kuchni węgierskiej, z polską tradycją kulinarną. Dzięki starannie dobranym składnikom i odpowiedniemu procesowi przygotowania, potrawa ta zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Rodzaj opakowań Rodzaj opakowań

Rodzaj opakowań

Woreczek,pojemnik

Waga netto Waga netto

Waga netto

900 g, 350 g

Mięso wołowe, cebula, marchew, mąka pszenna, rosół ,smalec wieprzowy, mąka ziemniaczana, majeranek, papryka słodka, pieprz czarny, czosnek suszony.

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 357 kJ /86 kcal
Tłuszcz 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5  g
Węglowodany 3,0 g
w tym cukry 0,2 g
Białko 11,3 g
Sól 1,0 g

Sposób przygotowania: zawartość opakowania przełożyć do garnka. 
Zagotować od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.

© 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja: Tworzenie stron internetowych - Jellinek Tworzenie stron internetowych - Jellinek