Gulasz wołowy
Abel Gulasz wołowy. Produkt głęboko mrożony
Węgierskie potrawy na polskim stole? Czemu nie! Przenikanie kultur znalazło wyraz także w jadłospisach obu narodów. Węgrzy z coraz większym upodobaniem jadają nasze flaki, a węgierskie gulasze od lat zadomowione są w polskich domach, barach i restauracjach.
Gulasz wołowy ABEL to gotowe danie, które łączy w sobie bogactwo smaków i aromatów, charakterystycznych dla kuchni węgierskiej, z polską tradycją kulinarną. Dzięki starannie dobranym składnikom i odpowiedniemu procesowi przygotowania, potrawa ta zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Rodzaj opakowań
Woreczek,pojemnik
Waga netto
900 g, 350 g
Mięso wołowe, cebula, marchew, mąka pszenna, rosół ,smalec wieprzowy, mąka ziemniaczana, majeranek, papryka słodka, pieprz czarny, czosnek suszony.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 357 kJ /86 kcal
Tłuszcz 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
Węglowodany 3,0 g
w tym cukry 0,2 g
Białko 11,3 g
Sól 1,0 g
Sposób przygotowania: zawartość opakowania przełożyć do garnka.
Zagotować od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem pieczywa.